Stilleven met leren jas van Jelmer

Een prachtige giclée druk van 'Stilleven van de leren jas van Jelmer'. Origineel geschilderd door Jopie Huisman in 1975.


Jelmer is mijn grootste vriend. Soms zie ik hem tijdenlang niet, maar hij is er altijd. Hij is een achterneef van mij, maar dat heeft er niets mee te maken, ’t is net of zijn we in hetzelfde korfje geboren. ’t Is een van die mensen op aarde van wie ik veel houd en dat heeft niets met mijn of zijn gedrag te maken. Raadselachtig.
Als ik hem nou tegenkom, met of zonder slokje, dan is het net of de zon begint te schijnen en of alles wat goed in mij is naar boven komt. Hij is de grootste opmerker die ik ken, die de hele show van Jan, Piet en Klaas doorheeft. Wars van geld en bezitloos. Een ontroerend mens en een mooie spreker. Hij kan ook van alles, je kunt het zo raar niet bedenken: metselen, behangen, timmeren, stofferen, verven en altijd even opgewekt, glaasje bier in de hand, kortom een allerplezierigst mens om je heen. Al jarenlang is hij ’s morgens om vijf uur op, plichtsgetrouw en ’s avonds om zes uur weer terug uit Almere. Elke dag gaat Jelmer door de hel, want hij is doodsbang in een auto met al dat verkeer. Maar hij aanvaardt het, het noodlot rust op hem en het is of hij ook niet zonder kan.


Leverbaar in diverse afmetingen:
Levertijd: circa 5 werkdagen

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 48,95

* Verplichte velden

Details

Hoogwaardige giclée kunstdruk

Dit schilderij van Jopie Huisman wordt als giclée geproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten op het canvas of papier sproeit, laagje voor laagje.
Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.
De gebruikte pigmentinkten zijn UV-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi en daarom geven we er onbeperkte garantie op!

Extra info

Artikelnummer JHMC1911
Materiaal Nee
Afmetingen Diverse afmetingen

Bel ons gerust voor meer informatie over onze producten.

Wij zijn een CBW-erkende woonwinkel. Je bent dus altijd zeker van je aankoop.

Website realisatie: WebZakenAdvies