Als je via onze webshop een product aanschaft betaal je het gele bedrag vooruit. Dit is direct te voldoen via het veilige betalingssysteem. 

Alle betalingen lopen via het online betaalsysteem van Sisow.

Je kunt op de volgende manieren je betaling voldoen:

1. iDeal betaling
iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

2. Overboeking
Het is naast een directe betaling via iDeal is het ook mogelijk om een handmatige overschrijving uit te voeren. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een email van Sisow met daarin het openstaande bedrag en onze betalingsgegevens waarna u de overboeking kunt voltooien. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra het openstaande bedrag ontvangen is.

Onderstaand vindt u onze betalingsgegevens, deze ontvangt u ook per mail wanneer u uw besteling voltooid. 

(RABOBANK) rekeningnummer 0184118018  t.n.v. WinjeWanje Interieurs
IBAN: NL 09 RABO 0184 118 018
BIC: RABONL2U

3. Betalen bij afhalen
Wanneer u voor de optie kiest om uw bestelling op te halen in de winkel, kunt u ook betalen bij het afhalen. Het bedrag kunt u per PIN of contant voldoen in de winkel.
Zodra uw bestelling klaar staat in de winkel ontvangt u een email.

4. Bancontact betaling
Voor alle klanten die vanuit België een bestelling willen plaatsen kunnen nu ook via Bancontact de bestelling afronden. Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.

Website realisatie: WebZakenAdvies